Hello Duna-Gerecse

Szuper bowling élmény Tatabányán!

2017. december 28. 18:56 - dobrovszky.dora

bowling1_1.jpgVégre újra van Tatabányának is bowling pályája és nem is akármilyen. Így hát a téli szünetben ki is próbáltam, hogy megírhassam Nektek egy bejegyzésben milyen volt, íme :)

Hogyha a Duna-Gerecse térségbe utaztok, most már 2 szuper bowling pályát is kipróbálhattok. Az egyik a Cool Ball Bowling Club és Étterem, amely Vértesszőlősön található, a másik pedig a Golden Bowling Club Tatabányán, amelyet jómagam is kipróbáltam tegnap, és úgy gondoltam, hogy szentelek neki egy egész bejegyzést és leírom Nektek tapasztalataimat.

A bowling klub elhelyezkedése és megközelítése nagyon egyszerű, hiszen a Vértes Centertől, a buszvégállomástól illetve a vasútállomástól is egyaránt kb. 7-8 perces sétával elérhető, ha autóval érkeznétek, akkor pedig közvetlenül a klub előtt található parkolóhelyeket tudjátok használni.

Nekem ami első körben nagyon tetszett, az a hely arculata. Ízlésesen van kialakítva, modern és fiatalos a berendezés, és ez nem csak a bowling pályákra igaz, hanem a leülős kávézós részre is. Akár megéri kicsit előbb is érkezni és meginni például egy forró csokit vagy akár bowlingozás után ott maradni egy koktélra, de természetesen bowling közben is van lehetőség bármilyen ital elfogyasztására.
golden_bowling_bar_4_1.jpg

golden_bowling_biliard_5_1.jpg6 bowling pálya van összesen, 5 normál pálya és 1 könnyített pálya, kifejezetten gyerekeknek kialakítva. Természetesen mint minden bowling klubban, itt is különböző méretű és súlyú golyókkal lehet gurítani, így mindenki megtalálhatja magának a megfelelő bowling golyót. Külön megjegyezném, hogy a bowling cipőket is tisztán tartják, legalábbis nekem az volt a tapasztalatom, hogy nem lehasznált, viseltes cipőket kaptunk, hanem normál, tiszta állapotban lévő lábbeliket.

bowling_1_1.jpgTalán annyi kritikai megjegyzésem lenne, hogy a pályákhoz tartozó bowling boxok, ahová le tudsz ülni mikor nem gurítasz, egy kicsit szűkösek és elég közel ülsz a másik pálya játékosaihoz. Ez például szerintem a vértesszőlősi klubban jobban meg van oldva, mert ott minden pályához külön box tartozik és jobban el vannak választva egymástól, így egy kicsit kényelmesebb. Persze ezt nyilván a hely adottságai szabják meg, valószínű a tatabányai épület eleve kicsit szűkebb és csak így tudták megoldani. Ettől függetlenül egyébként maga a bowling élmény nekem mindkét klubban nagyon szuper volt!

A másik, ami nekem még tetszett a Golden Bowling klubban, hogy nem csak bowlingozni lehet, hanem biliárdozni és dartsozni is, hiszen 3 profi biliárd asztal és 3 darts is rendelkezésre áll, így hogyha már elfáradtatok a bowlingozásban, levezetésképpen játszhattok egy jó biliárd vagy darts játszmát.

golden_bowling_biliard_2_1.jpg

golden_bowling_darts_2_1.jpgTetszett még a szezonális téli ital választék is, mert a normál itallapon szereplő alkoholos és alkoholmentes italok mellett, kínáltak még forralt bort és 10 féle forrócsokit, olyan ízekkel mint például narancs-fahéj, torinói-mogyi, kókusz, tiramisu, menta vagy eper. Ezeken kívül sok más italból lehetett még választani, a kávétól elkezdve, a koktélokon át egészen a borokig, úgyhogy mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, akár alkoholos akár alkoholmentes italról legyen szó. Sőt, éhesen sem maradunk, hiszen több mint 10 féle frissen sült pizzát kínálnak, amelyeket a népszerű Pomodoro Étterem konyhájából hoznak.italok.jpgKülön kiemelném a bowling klub személyzetének kedvességét és profizmusát. Már előzetesen a pályafoglalásnál szimpatikus volt, hogy nagyon gyorsan visszaírtak és rendkívül készségesek voltak, így tényleg rövid idő alatt tudtam pályát foglalni, nem kellett órákat/napokat várni, míg visszaigazolják a foglalásomat.

A másik pedig, hogy a helyszínen is udvariasságot és segítőkészséget tapasztaltam, fiatalos és lendületes csapat, akiknek ráadásul még saját Golden Bowling-os logóval ellátott kék pólójuk is van, így tuti felismered őket a sok ember között, szóval azon felül hogy kedvesek, még stílusosak is :)

Úgyhogy amit egy bowling klubtól el lehet várni, azt szerintem maximálisan hozza a tatabányai Golden Bowling, jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki a Duna-Gerecse térségbe utazik és izgalmas, játékos programot keres, igényesen kialakított környezetben.

A bowling klubról további infókat (nyitvatartás, árak stb) a klub honlapján találtok és érdemes őket likeolni facebook-on is, mert oda szokták felrakni az aktuális akciókat.

A bowlingozáson kívül pedig rengeteg nagyszerű élményt szerezhetsz még, hogyha ebbe a régióba utazol, a blogomon igyekszem sok-sok hasznos tippet és ötletet adni az ide érkező turistáknak.

Néhányat össze is gyűjtöttem ide kedvcsinálóként:
- A legjobb éttermekről ITT olvashatsz
- A leghangulatosabb pincészetekről ITT írtam
- A legtutibb szálláshelyeket ITT találod
- Ha a porcelán szerelmese vagy, akkor a tatai Herendi Kiállításról ITT találsz infókat
- Tatabánya legismertebb nevezetességéről, a Turul madárról ITT írtam
- Ha pedig múzeum rajongó vagy, akkor olvasd el beszámolómat ITT a Tatabányai Múzeumról

Remélem, tetszett a bejegyzés :) Kövessétek a Hello Duna-Gerecse blogot facebook-on is, ahol rengeteg fotót, érdekes videókat, naprakész esemény ajánlót és sok más hasznos turisztikai információt találtok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hellodunagerecse.blog.hu/api/trackback/id/tr8913470107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása