Hello Duna-Gerecse

Mit csináljunk télen a Duna-Gerecsében? Tippek több napos tartózkodásra!

2017. november 30. 12:22 - dobrovszky.dora

Ha téli kiruccanásról van szó, és ráadásul belföldön, hajlamosak vagyunk csak egy sima wellness hétvégére gondolni, mint kikapcsolódási lehetőség, pedig rengeteg másfajta program közül is választhatunk, amivel felejthetetlenné tehetünk egy téli hosszú hétvégét. Főleg a Duna-Gerecsében! :)

Tovább
Szólj hozzá!

Túrázzatok egy jót és gyűjtsetek erdei díszítőanyagokat a karácsonyi dekorációhoz!

2017. november 23. 15:09 - dobrovszky.dora

Gyertek el Ti is erre a szuper tatai túrára december 16-án, ahol igazi erdei díszítőanyagokat gyűjthettek az otthoni karácsonyi dekorációhoz! Nekem személy szerint nagyon tetszik az ötlet, ezért is döntöttem úgy, hogy szentelek neki egy egész bejegyzést. Nézzük is meg, miről van szó pontosan :)

Tovább
Szólj hozzá!

Elkezdődött a Gerecse kapuja látogatóközpont építése a Turulnál!

2017. november 21. 13:22 - dobrovszky.dora

Nagyon örültem a hírnek, amikor megtudtam, hogy Tatabánya leghíresebb látványosságához, a Turul madárhoz végre létrehoznak egy korszerű látogatóközpontot. Nem csak azért mert nekünk helyieknek is szükségünk van ott egy szuper közösségi térre, hanem mert így a turisták is szívesebben fogják…

Tovább
Szólj hozzá!

Hangulatos borvacsora élmény a SÉFEK SÉFÉVEL! :)

2017. november 20. 09:21 - dobrovszky.dora

Facebook-on akadtam rá erre a különleges eseményre és azonnal tudtam, hogy ezt nem szabad kihagynom. A Neszmélyi borvidék egyik kedvelt családi pincéje, a Bajon található Turay Családi Pincészet úgy döntött, nem mindennapi élménnyel lepi meg a bor és a gasztronómia szerelmeseit.

Tovább
Szólj hozzá!

Kóstold meg a térség legfinomabb pálinkáit, hangulatos vidéki környezetben!

2017. november 13. 12:18 - dobrovszky.dora

Ha a Duna-Gerecse térségbe utaztok, akkor a Neszmélyi borvidék borain kívül vétek lenne kihagynotok a térség legfinomabb pálinkáját! A különleges Pálinkaházat egy tündéri kis sváb faluban, Száron találjátok, egy gyönyörűen felújított autentikus parasztházban, melynek neve Czetis Ház.

Tovább
Szólj hozzá!

A porcelán szerelmese vagy? Akkor irány Tata és a Herendi Kiállítás!

2017. november 10. 10:17 - dobrovszky.dora

Ha imádod a porcelánokat, akkor ezt a kiállítást Neked találták ki! Tata leggyönyörűbb parkjában, az Angolkertben, ezen belül is az Esterházy Kiskastélyban csodálhatod meg a Herendi Porcelánmanufaktúra 200 évet átfogó alkotásaiból nyílt állandó kiállítást.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása