Hello Duna-Gerecse

Tatai Vadlúd Sokadalom - Ahol a hangulatról sok ezernyi vadlúd gondoskodik, a vendégek pedig mi, emberek vagyunk :)

2017. november 09. 14:19 - dobrovszky.dora

0000000120.jpg

Aki már vett részt Tatai Vadlúd Sokadalmon, tudja milyen különleges élmény ennyi madarat egy helyen látni. Ha még nem voltál, érdemes ellátogatni, hiszen olyan természeti látványosságnak lehetsz részese, aminek ritkán! :)

A Tatai Vadlúd Sokadalom Európa-szerte egyedülálló, hiszen a tatai Öreg-tó az egyetlen olyan madár-pihenőhely, amelyet egy város szinte teljesen körülvesz. 

Tata, a "Vizek Városa" Magyarország legjelentősebb vízi várával, a barokk építészet megannyi műemlékével és persze a modern kor épületeivel olyan keretet nyújt a madármegfigyeléshez, amelyet látni kell! A természet és kultúra szerencsés találkozása ez, amely Tatát egyedülállóvá és varázslatossá teszi. 

A november 24-én és 25-én tartandó egész napos esemény során pedig olyan érdekes programok várnak rátok, mint például vadludak esti behúzásának megtekintése a tóparton, solymász bemutató, különböző előadások és filmvetítések, játékos gyermekprogramok, 'Csodálatos Madárvilág' fotókiállítás és természetesen hangulatos adventi vásár sok-sok finomsággal :)

A részletes programot ITT tudjátok elolvasni. Ott találkozunk! ;-)

Kövessétek a Duna-Gerecse blogot a facebook-on is, hogy elsőként értesüljetek a legújabb bejegyzésekről! :)

Szólj hozzá!
Címkék: Tata ismerjuk meg

A bejegyzés trackback címe:

https://hellodunagerecse.blog.hu/api/trackback/id/tr8813218075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása