Hello Duna-Gerecse

A tatabányai Csónakázó-tó és parkja őszi színekben :)

2017. október 28. 18:57 - dobrovszky.dora

img_20171028_184759.jpg

Mivel mára még nem mondtak olyan rossz időt, elmentem és készítettem Nektek egy kis őszi hangulatú fotósorozatot Tatabánya egyik legnépszerűbb helyéről, a Csónakázó-tóról és parkjáról.

Csekkoljátok az instagram oldalt a képekért! ;-)
https://www.instagram.com/hellodunagerecse/

Nagyon hangulatos része ez a városnak, gyönyörű kilátás nyílik például a Gerecsére és a Turul madárra is, ugyanakkor pedig remek helyszín sportolni vágyóknak, köszönhetően a tó köré kialakított rekortán burkolatnak. De például romantikus séták helyszíne is lehet :)

És fent vagyunk természetesen a facebook-on is, kövessetek ott is :)
https://www.facebook.com/hellodunagerecse/

(Ma egyébként meglátogattam a Tatabányai Városi Múzeum állandó kiállítását is, mert mindenképpen szeretném Nektek kicsit bemutatni a város történelmét és ez a kiállítás az egyik legjobb lehetőség rá, hogy az ember megismerje Tatabánya múltját. Nem utolsó sorban pedig ha valaki a Duna-Gerecse térségbe érkezik, akkor ez a Múzeum egy igazán érdekes beltéri program lehet nem csak felnőtteknek, de gyerekeknek szintén! Szóval hamarosan érkezik róla a blog bejegyzés, saját készítésű fotókkal!!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hellodunagerecse.blog.hu/api/trackback/id/tr9713112528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása