Hello Duna-Gerecse

Túrázzatok egy jót és gyűjtsetek erdei díszítőanyagokat a karácsonyi dekorációhoz!

2017. november 23. 15:09 - dobrovszky.dora

befunky_collage_1.jpgGyertek el Ti is erre a szuper tatai túrára december 16-án, ahol igazi erdei díszítőanyagokat gyűjthettek az otthoni karácsonyi dekorációhoz! Nekem személy szerint nagyon tetszik az ötlet, ezért is döntöttem úgy, hogy szentelek neki egy egész bejegyzést. Nézzük is meg, miről van szó pontosan :)

Tatán az Új Kajakház Ökoturisztikai Központ szervezésében fog megvalósulni ez a különleges program, amely során elgyalogolhattok a Szent-Tamás Forrásig és egy egész kosár díszítőanyagot gyűjthettek, sőt a szervezők még ötletadással is segítenek, hiszen megmondják mire és hogyan érdemes felhasználni ezeket az erdei díszítő elemeket.

A túrát Márkus Ferenc természetvédelmi ökológus fogja vezetni és olyan erdei díszítőanyagokat gyűjthettek, mint például fenyőtoboz és kéreg, tölgymakk és lomb, fagyöngy, fagyal bogyó, borostyán termése, taplógomba, moha vagy zuzmó. A termésekből, ágacskákból készíthettek például bejárati és asztali díszt, csokrot vagy bokrétát.

A legfontosabb információkat a túráról az alábbiakban gyűjtöttem össze Nektek:

Időpont:
2017. december 16. szombat

Indulás:
9:00 óra

Indulás helye:
Új Kajakház Ökoturisztikai Központ (2890 Tata Tópart Sétány 2.)

A túra hossza:
8-9 km

A túra időtartama:
3-4 óra

Előzetes regisztráció szükséges:
okokozpont@tataivaroskapu.hu vagy +36305626060

Részvételi díj:
750 Ft/fő

Csoport létszám:
Max. 30 fő

Túljelentkezés esetén a túrát másnap, december 17-én vasárnap ugyanebben az időben megismétlik!

Gyertek el Ti is, akár egyedül, párotokkal vagy az egész családdal, hiszen nem csak felnőtteknek, de gyermekeknek is egy nagyszerű program és az ünnepekre történő felkészülés felejthetetlen pontja lehet! Ott találkozunk! :))

Mondjátok meg Ti, milyen témából készüljön a következő blog bejegyzés! Válasszatok 3 lehetséges téma közül és szavazzatok a kedvecetekre ITT! Számítok a véleményetekre! ;-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hellodunagerecse.blog.hu/api/trackback/id/tr3913354287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása